Annette Petavy Design – Nyhetsbrev mars 2007

 

 

 

  Det är fortfarande mars!

Mycket att göra…

Här kommer ett sent nyhetsbrev – eller snarare en liten hälsning för att tala om vad som är på gång och varför jag har så mycket att göra!

Nyheter:

Nästa nummer av Interweave Crochet kommer ut i USA den 10:e april. Jag har två mönster med i det här numret. Alla modeller finns till beskådande här. Jag deltar i det här numret på ett annat sätt också – men det är fortfarande en hemlis.

På samma förlag, Interweave Press, kommer  boken om Crochet Me ut i höst. Många av de som designat för Crochet Me har arbetat med boken, och jag är en av dem.

På sajten:

Även om det inte syns, jobbar jag hårt på att ge er möjlighet att köpa exklusiva mönster direkt från min sajt. Mer om detta när det är färdigt!

I framtiden:

På virkningsfronten håller jag på med ett tjugotal accessoarer för ett franskt förlag. De här modellerna ska publiceras i ett specialnummer av en tidning som kommer ut i Frankrike nästa vinter.

Dessutom väntar jag på ett antal förföriska nystan från andra sidan Atlanten. När vårnumret av Interweave Crochet kommer ut är det dags att börja tänka på höstens nummer.

I mitt liv utanför virkningen (jo, jag har ett sån’t också) är min familj i full färd med att förbereda flytten från Alsace till Lyon i sommar. Det innebär bland annat att vi köper ett hus och säljer ett annat – ett projekt som skulle kunna hålla mig fullt sysselsatt bara det!

 

Vi ses snart igen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galleri

Kontakt

Förstasidan

 

 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.