Annette Petavy Design – Nyhetsbrev december 2008

logocrochet sock yarn bag 1crochet sock yarn bag 2crochet pullovercrochet scarfDecember 2008: Ett nytt år

Nytt:

Jag har publicerat ett nytt mönster i butiken – Sock Yarn Bags (se de första två bilderna till vänster). Mönstret innehåller beskrivning på två väskor och förklaringar till hur man fodrar dem (tidigare publicerade i detta nyhetsbrev). Väskorna är snabba och roliga att virka i « randigt » strumpgarn. Översättning av mönstret kan som vanligt göras på begäran!

I USA har ett nytt nummer av tidningen Interweave Crochet kommit ut. Jag har två mönster i tidningen: tröjan Fireside Pullover (bild nr 3 till vänster) och  halsduken Mitered Squares Scarf (bild nr 4). Tidningen innehåller också en artikel som jag skrivit om hur man syr ihop virkade kläder – en uppföljning av artikeln om sömmar i förra numret.

Ett nytt år:

För de som följt mig en tid kommer det knappast som en överraskning att jag har massor av planer för 2009. Jag ser fram emot att sätta dem i verket, och att få dela med mig av resultaten. 

Just nu vill jag bara önska er allt gott för det nya året. Även om de yttre omständigheterna kan verka besvärliga är jag övertygad om att vi kan göra 2009 till ett bra år genom att behålla vår entusiasm och vår glöd och genom att ta hand om varandra.

Som förra året vill jag ge er en blygsam nyårspresent i form av en virkkalender för 2009 (pdf-fil). Klicka på länken nedan, så kan du spara eller skriva ut kalendern (foton blir alltid snyggare om man skriver ut dem på fotopapper).

Virkkalender 2009

Dessutom, på allmän begäran, en länk till det pussel som redan publicerats på min blogg: Sock Yarn Bag Puzzle.

Tack för allt intresse ni visar för vad jag gör. Det betyder så mycket för mig!

Vi ses snart!

signature

Butik (på engelska)

Galleri

Kontakt

Hem

Posts created 2333

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Articles similaires

Commencez à saisir votre recherche ci-dessus et pressez Entrée pour rechercher. ESC pour annuler.

Retour en haut