Annette Petavy Design – Nyhetsbrev februari 2008

 

 

 

  Februari 2008: På gång

Det blir ett kort nyhetsbrev den här gången – jag vill bara tala om vad jag håller på med, och ge en liten försmak av våren!

Saker och ting ändras ständigt, och allt man vill går inte vägen, men jag kan inte motstå lusten att berätta vad jag har på gång just nu. När jag gör modeller för utomstående uppdragsgivare är allt jättehemligt ända tills boken eller tidningen kommer ut. När jag håller på med projekt till min egen nätbutik får jag åtminstone prata om dem.

En förklaring angående butiken: Jag har två fungerande nätbutiker, en på engelska och en på franska. I mån av efterfrågan kommer jag att göra svenska översättningar av mönstren, som kommer att säljas via den engelskspråkiga butiken. Så om du är intresserad av att köpa ett mönster, tveka inte att mejla mig!

Sedan jag äntligen insett att ingen kan göra allt alldeles själv har jag hittat ett antal personer som älskar virkning lika mycket som jag, och som är villiga att hjälpa mig att virka provmodeller. Det betyder att jag kan arbeta med betydligt fler modeller. Så till våren, vad sägs om…

… en ärmlös munkjacka?

… ett litet underverk i spets, virkat i tunn ull? 

… en kofta som kombinerar olika virkmönster?

Och om inget av detta passar, kanske några vackra torgvantar eller en väska i strumpgarn känns mer frestande? Fortsättning följer…

Vi ses snart!

Pattern shop (mönsterbutik på engelska)

Galleri

Kontakt

Hem

 

 

Posts created 2334

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Articles similaires

Commencez à saisir votre recherche ci-dessus et pressez Entrée pour rechercher. ESC pour annuler.

Retour en haut