Annette Petavy Design – Nyhetsbrev juli 2008

logoflowersquaresfabricbuttonJuli 2008: Hej!

Jag hade storvulna planer för den här månadens nyhetsbrev. Planerna krävde dock ett specifikt tillbehör, som jag inte fick tag på i tid. Så nu har jag storvulna planer för nästa månad – men jag ville inte låta juli gå utan att åtminstone säga hej!

Sommarsemestern står för dörren – tre korta veckor i Sverige med familjen. Förhoppningsvis blir det litet tid att sitta och virka i lugn och ro på terrassen med utsikt över Mälaren. Förmodligen blir det också timtals hektiskt virkande för att kunna posta beställda projekt i tid – men det kan jag inte säga så mycket mer om förrän till vintern.

Det finns annat jag kommer att kunna berätta om mycket tidigare. Men du kanske behöver ett nytt projekt innan dess? Häromdagen pratade jag med en av mina fantastiska virkerskor om hur roligt och vilsamt det är att virka enkla rutor. Besök gärna den nya franska kollektiva virkbloggen Crochet and the City för att hitta uppslag till « rutprojekt » för att fylla långa, lagom lata sommardagar.

Och se till att ladda batterierna – när det blir svalare igen kommer jag tillbaka med massor av nya, intressanta och roliga mönster och idéer!

Vi ses snart!

signature

Pattern shop (engelsk nätbutik, även med mönster på svenska)

Galleri

Kontakt

Startsida

Posts created 2333

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Articles similaires

Commencez à saisir votre recherche ci-dessus et pressez Entrée pour rechercher. ESC pour annuler.

Retour en haut