Annette Petavy Design – Nyhetsbrev december 2014 – Gott nytt år!

Nyhetsbrev december 2014: Gott nytt år!I butiken:Det är så roligt att kunna presentera min senaste egna design, den stickade kragen Solfège:solfege Att designa stickat är ett roligt äventyr för mig (även om jag inte tänker sluta virka någonsin).Det här är ett väldigt enkelt mönster, med bara räta maskor. Knapparna gör att kragen kan bäras på många olika sätt.Mer information i butiken.Jag säljer en ny bok – Madder Anthology I av Carrie Bostick Hoge:madder anthologyFina, stilrena mönster på fyra teman, väl värt att kolla. Boken är på engelska.Mer information i butiken.I butiken finns också ett nytt, väldigt tunt garn, « cobweb » i 100% merinoull: cobwebMed hela 1500 m i varje 100 grams-härva är det ett utsökt garn för luftlätta projekt i både stickning och virkning. Garnet finns för närvarande i gräddvitt och ljust grått. Den grå färgen är lätt melerad.Mer information i butiken.På bloggen: calendar December månads stora bloggevenmang var naturligtvis adventskalendern, med ett nytt erbjudande varje dag från den 1:a till den 24:e december. Många tack till alla de som bidrog till kalenderns framgång!Om du vill lyssna på mig när jag pratar franska finns ett nytt avsnitt av min podcast ute: episode 35.Gott Nytt År 2015!Om du prenumererat på nyhetsbrevet en längre tid vet du att årets sista utgåva inte handlar om virkteknik och idéer. Istället brukar jag ta tillfället i akt att fundera över det år som gått och det som ska komma.2014 var ett mycket händelserikt år, som började med en helt ny webbutik i januari!Under första halvåret deltog jag i många mässor runt om i Frankrike. Efter sommaren drog jag ner på resandet. Det var ett medvetet val för att få mer tid för att dels sköta det löpande arbetet, dels designa mer. Jag tänker fortsätta på den linjen nästa år.Jag publicerade många nya mönster i butiken under året, och tre av dem var faktiskt mina egna. designs 2014Från vänster till höger: kragen Oona i flerfärgsvirkning, den lilla axelvärmaren Capelette och den stickade kragen Solfège.Och i vårnumret av den amerikanska tidningen Interweave Crochet kunde man hitta min sjal Buttercream:buttercreamUnder 2015 kommer jag absolut att fortsätta publicera mönster som designats av mina duktiga vänner, men jag kommer också att ge mig tid att skapa fler egna modeller. Så då kan vi väl ta en titt på vad som bubblar i inspirationsgrytan just nu!Fina, svenska broderier, både gamla och nya.yllebroderi(Om du också gillar sådant här måste du titta in hos den fantastiska broderiartisten Karin Holmberg.)Förkortade varv i virkning.short rows
Den här bilden är från 2007. Det är hög tid att plocka upp idén igen och vidareutveckla den.Former för sjalar och annat.shapesVad inspirerar dig inför 2015? Skicka gärna ett mejl och tala om!Jag önskar dig ett inspirerat och kreativt 2015.gott nytt ar Vi ses snart!

signatureNewsletter index

Posts created 2333

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Articles similaires

Commencez à saisir votre recherche ci-dessus et pressez Entrée pour rechercher. ESC pour annuler.

Retour en haut