Annette Petavy Design – Nyhetsbrev december 2007

 

 

 

  December 2007: Dags att blicka bakåt… och framåt!

Det är iskallt här i bergen väster om Lyon. Vi har ingen snö, men träden och marken är täckta av frost – det ser ut som ett julkort!

Här förbereder vi julen – och sedan det nya året. När jag var liten var julen min favorittid, utan konkurrens. Även om jag fortfarande gillar julen ser jag numera ännu mer fram emot att det nya året ska börja.

Vid den här tiden på året tycker jag om att se bakåt – inte för att ångra saker jag gjort eller inte gjort, men för att minnas och lära av vad som hänt. Jag hade en känsla av att jag inte varit särskilt produktiv i år. I morse satte jag mig ner och gick igenom mina virkningsbilder från 2007 – oj, så många modeller jag gjort! Men ännu fler idéer finns fortfarande bara i mitt huvud. Ett av mina mål för 2008 är att kanalisera min kreativitet på så sätt att den leder till fler färdiga modeller.

Ett annat mål är att planera bättre – och för att uppnå det målet har jag varit på jakt efter en kalender. Något som inte är för skrymmande, med plats för att skriva och planera, men också med fina bilder som uppmuntran och inspiration. Häromdagen stod jag i en affär framför en hylla med tjusiga fotokalendrar. Det var bilder på mat, på bebisar, på vackra exotiska platser i hela världen. Jag visste inte vilken jag skulle ta. Jag tänkte: « Om jag kunde hitta en kalender om virkning skulle jag köpa den! ».

Och så gick jag hem och gjorde en.

Det är första gången jag försöker göra en kalender. Den blev väldigt enkel – men om jag gillar den kanske någon annan gör det. Därför bestämde jag mig för att dela med mig till er alla. Om du uppskattar kalendern vore det kul att få veta – jag har redan massor av idéer om hur 2009 års upplaga ska bli bättre!

Innan du klickar på länken nedan är det viktigt att notera att det rör sig om en ganska stor pdf-fil (1,7 MB). Det tar en stund att ladda ner den pga bilderna.

Ladda ner virkkalendern för 2008

Kalendern kommer att öppnas i din pdf-läsare. Du kan sedan spara den på din dator, eller skriva ut den direkt.

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Vi ses nästa år!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galleri

Kontakt

Hem

Posts created 2336

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Articles similaires

Commencez à saisir votre recherche ci-dessus et pressez Entrée pour rechercher. ESC pour annuler.

Retour en haut