Annette Petavy Design – Nyhetsbrev december 2009 – Gott nytt år!

Nyhetsbrev december 2009: Ett riktigt gott nytt år!Så tar ännu ett år slut – det kan ha varit ett bra år, det kan ha varit mindre bra. I vilket fall som helst är början på ett nytt år en tid för hopp, för föresatser och för förnyelse.Jag önskar er alla ett fantastiskt nytt år, med god hälsa, många projekt och massor av tid att virka!Jag vill fira det nya året på två sätt.1: Gratis porto på alla materialsatser fram till den 31 januari. Ja, materialsatserna är tillbaka i butiken. Ja, portot är gratis var du än bor. Ja, det gäller fram till den sista januari. Tycker du att det är krångligt att beställa i den engelskspråkiga butiken, mejla mig.2: En bakgrundsbild till din dator med virktema för varje månad under 2010. Hela listan finns här, men jag kommer också att påminna om länken till nästa månads bakgrundsbild i varje nyhetsbrev under 2010.Datorskärmar finns i hur många storlekar som helst, och jag har bara kunnat göra bilder för ett visst antal av dem. För att ta reda på din egen skärmupplösning (om du har Windows) kan du högerklicka var som helst på skrivbordet (men inte på en ikon!), välja Egenskaper och sedan Inställningar. Upplösning uttrycks i pixlar, t.ex. 1600 gånger 1200 pixlar. Notera vilken skärmupplösningen du har, och välj den som kommer närmast i min lista över bakgrundsbilder/skrivbordsunderlägg. Klicka på länken i listan. Bilden visas på skärmen. Högerklicka på bilden och välj « Använd som skrivbordsunderlägg/bakgrund ». Oftast kommer det då upp ett litet fönster där du kan reglera hur bilden ska visas på din skärm. Om inte kan du justera det efteråt i Kontrollpanelen (tror jag att det heter på svenska…).Ett gott nytt 2010 – och glöm inte, ditt skrivbordsunderlägg för januari finns här! Vi ses nästa år!signature

Posts created 2336

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Articles similaires

Commencez à saisir votre recherche ci-dessus et pressez Entrée pour rechercher. ESC pour annuler.

Retour en haut